APARTMAN AGENA
NASLOVNICA
GALERIJA
REZERVACIJA
KARTA
Zgrada i okoliš zgrade
ulaz u objekat
iza objekta


Ispred i iza zgrade se nalaze parkirališta koja se ne naplaćuju. Apartman nema vlastiti parking. Iza zgrade u kojoj je apartman smješteno je dječje igralište.
Dnevni boravak sa kuhinjom i blagavaonom
dnevni boravak dnevni boravak


Kuhinja i blagavaona su u zajedničkoj prostoriji sa dnevnim boravkom. U dnevnom boravku je kutna garnitura koja se može rasklopiti i poslužiti kao krevet za dvije osobe. Iz dnevnog boravka je izlaz na balkon. Prozor dnevnog boravka je okrenut prema istočnoj strani. U dnevnom boravku se nalazi komoda sa TV-om Hi-Fi uređajem. Uz komodu je smještena vitrina sa  čašama.dnevni boravak kuhinja i blagavaona


Kuhinja je opremljena sa hladnjakom, plinsko-električnim štednjakom, električnom pečnicom, mikrovalnom pečnicom i napom. U blagavaoni se nalazi rasklopivi stol za šest osoba sa šest stolaca.
Spavaća sobaspavaca soba spavaca soba

U spavaćoj sobi nalazi se velki bračni krevet veličine 200 x 200 cm sa dva noćna ormarića i veliki garderobni ormar sa ogledalom.KupaonaHodnikkupaona hodnik


Kupaona je opremljena kadom, umivaonikom sa ogledalom i ormarićem, te perilicom rublja. Toplu vodu osigurava plinski bojler. Ugradbeni ormar u hodniku služi za smještaj odjeće i obuće.